Kucova, Qyteti ku ecim se bashku.. Kliko per te pare dokumentarin Click here to watch documentary Bashkia Kucove

Rregullore Stafi Bashkiak 2013

Print

RREGULLORJA E BRENDSHME E BASHKISE KUÇOVE SIPAS DREJTORIVE

 

DISPOZITA TE PERGJITHSHME

ZEVENDES KRYETARI

SEKRETARI I KESHILLIT BASHKIAK

DREJTORIA E TE ARDHURAVE

DREJTORIA E FINANCES DHE BUXHETIT

DREJTORIA E SHERBIMEVE PUBLIKE DHE MJEDISIT

DREJTORIA E BURIMEVE NJEREZORE

DREJTORIA E URBANISTIKES DHE STREHIMIT

INSPEKTORIATI I NDERTIMIT

DREJTORIA E NDIHMES EKONOMIKE

SEKTORI I AUDITIT TE BRENDSHEM

DREJTORIA JURIDIKE DHE PROGRAMACIONIT

ZYRA E GJENDJES CIVILE

QENDRA EKONOMIKE E ARSIMIT

QENDRA KULTURORE "FENIKS"

 

Kjo rregullore do te pasurohet vazhdimisht me akte ligjore dhe nenligjore, qe do te dalin ne zbatim te ligjit Nr. 8652  dt. 31.07.2000 “Per Organizimin dhe Funksionimin e Qeverisjes Vendore” si dhe te urdheresave te vecanta qe mund te dalin nga institucionet perkatese.

Dokumentar "Kucova sot dhe neser" http://www.youtube.com/watch?v=K24CCjujaDM
Tab content 2
Sunday the 4th. | Home | Joomla 3 Templates Joomlaskins